Kunda, verbal a manifest k vulgarismům

30.11.2012 07:51

 

    Tak jsem dneska prohnal kundu gůglem! No, nepřekvapivých 15 100 000 výsledků za 0,14 sekund, podruhé dokonce za 0,09! Je li tedy kund plný internet, nejrozšířenější prostředek masové komunikace, zamysleme si nyní krátce nad tím, proč dostávám neustále od šosáckých gayů a prudérních pipek plačtivé vzkazy, jak jsem strašně vulgární.

    Především si myslím, že vulgarismy jsou také slova a rozhodně si nezaslouží diskriminovat. Vždyť mnohdy dokáží naprosto precizně a trefně vyjádřit momentální názor na cokoliv, perfektně popsat probíhající děje, pocity a stavy, aniž by se bigotní zmrd musel zdržovat přemýšlením nad společensky vhodným opisem, za který by jej Guth-Jarkovský análně nezprznil svými srolovanými pravidly.

    Ano, hluboce věřící, padesátiletý profesor teologie, od malička týraný katechistickou výchovou, ukopnuvší si palec o masivní, dubový stůl ve své kanceláři, když bloumající po místnosti intenzivně polemizuje s Bohem, pronese bezesporu něco jako ulevující "Sakryš, kletě, au!". Na druhé straně takový horník po dvanáctce, jehož otec je notorik a matka kouří čuráky v nádražce, ukopnuvší si palec o vigzlajvantový stůl v zaplivané šestce  bez obsluhy, když se potácející se od baru snaží dopravit desáté pivo ke svému místu, aniž by příliš vybryndal, použije daleko sofistikovanější terminologii a zařve něco jako "Kurva, do piče, já se na to vyjebu!". 

    Předchozí odstavec slouží jako etalon extrémistických protipólů, z nichž si však nejeden upjatý mentál může lehce vyvodit zcestnou teorii, že kdo nemluví sprostě, je vážený, inteligentní a dobrý člověk a kdo ano, je totální, zlá, vymaštěná lopata a spodina společnosti. Tak takhle ne, kurva!! 

    Osobně znám lidi, jejichž počet bych nespočítal snad ani kdybych použil prsty všech končetin a veškeré tělesné výčnělky, kterým v životě neprolezlo přes pysky snad ani to hovno, ale daleko vhodnější výkal či exkrement, a které bych bez mrknutí oka označil za amorální, bezskrupulózní kurvy. Naštěstí je přírodní rovnováha zachována a znám i podobný počet "pičujících hovad", které by v životě nikoho nepodrazily, nezaprodaly vlastní matku a až na ten slovník jsou to slušní a milí lidé!

    Asi se snad shodneme, že užívání vulgarismů je otázkou inteligence jen částečně! Vezměte si například neskromně takového mě! Při posledním měření certifikovaným Institutem pro testování fritéz při Jedličkově ústavu jsem narval kolečko do trojúhelníkového otvoru v rekordním čase, čímž jsem dosáhl neuvěřitelného skóre 75 a mé anál-lytické myšlení bylo klasifikováno jako "Geniální německý ovčák"!!! S terminologií se neseru a nikdy jsem se nesral, nicméně nikdy by mě třeba nenapadlo přijít do banky a formálně požádat úřednici oháklou a učesanou přesně dle striktních bankovních pravidel: "Pičo, otevři mi, kurva, účet!!".

    Prudérní katechističtí hnědopichové jsou dle mého názoru pouze obětmi společenských konvencí a prostředí, ve kterém vyrůstají, což nás přivádí k otázce vhodnosti.

    Nejčastějším argumentem zde je prznění dětí, kurvení jejich výchovy a morálních zásad. Jste se posrali, ne? V době kdy každý pětiletý smrad smaží po internetách Gétéáčka a jiné vzdělávací hry a aktivně se účastní assbookových konverzací se všemožnými pedofily???!!! Zkuste si taky jako já prohnat kundu gůglem! Zafajrvolujete jim snad i vyhledávače? Při prvním referátu do školky o pohlavních nemocech nebudou mít z čeho čerpat!! Mám známé, kteří své dvě děti vychovávají dle nejpřísnějších norem, kurvovat chodí pomalu do zvukotěsného pokoje na druhý konec bytu a do šesti let od nich fakani neslyšeli jediný explicitní výraz a neměli absolutně kde se je naučit. A pak šla ta starší první den do školy. Když se vrátila, ta mladší zrovna seděla v krmící židli a cpala si plastovou lžičkou jogurt do očí, nosu a rozmazávala si ho po čele a do vlasů. Dobrá máma, říká se tomu svačinka. Starší se před ní postavila, chvíli se na ní dívala a poté zamyšleně pronesla: "Žereš to jak piča!". Vidíte, že i taková školní jídelna je horší, než strejda verbal!!!

    Na závěr bych snad už jen nadhodil provokující otázku, která zajisté donutí všechny, mimo zdravé, heterosexuální jedince, k bouřlivé polemice! Co myslíte, je lepší, když vám kikina v posteli zaječí zadýchanou fistulí do ucha "Kurva, pořádně mě omrdej!" nebo pouze zintenzivní své unylé funění potmě a pod peřinou a snaží se nešikovnými pohyby pánve jen cudně naznačovat??